Mukana tukemassa:

 

Tutustuin Henkkaan partion kautta. Häneen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänellä on hyvät arvot ja tietämystä siihen, miten Tampereesta tulisi vieläkin parempi kaupunki asua. Siitä syystä kannatan häntä kuntavaaleissa!

Iida Vainionpää

Hammaslääkäri

Olen tehnyt yritysyhteistyötä Henkan kanssa. Hän ymmärtää pienyrittäjien haasteita. Henkan mukana valtuusto saisi paljon tärkeää yrittäjien näkökulmaa. Siksi äänestän Henkkaa kuntavaaleissa!

Lauri Meriläinen

Leipuri-Kondiittori, Yrittäjä

Olen tutustunut Henriin Punaisen Ristin päihdetyössä. Henri kohtaa erilaiset ihmiset arvostaen ja huomioi toiminnassaan erilaiset näkökulmat. Kannatan Henriä Tampereen valtuustoon tuomaan inhimillista ja diplomaattista otetta asioiden käsittelyyn ja päätöksen tekoon.

Kati Laitila

Päihdetyön suunnittelija, Suomen Punainen Risti

Henkka – lämmin ja humaani yhdenvertaisuusasioiden moniosaaja!

Olen tuntenut Henkan liki 20 vuotta ja lukuisia kertoja vaikuttunut siitä huikeasta kokemuksesta ja tahdonvoimasta, jolla hän poistaa osallistumisen esteitä ja mahdollistaa myös niiden ihmisten mukaantulon, jotka jäävät helposti ulkopuolelle. Henkalla on taito havaita rakenteellisen syrjinnän haasteita ja moninaisuutta yhteiskunnassa. Hän ei pelkää nostaa esiin epäkohtia, vaan on valmis puhumaan, perustelemaan ja toimimaan. Henkan ajatusmaailmassa esteettömyys on arvo.

Yhteistyöllä elämme sen käytännöksi! Suosittelen!

Milla Ilonen

Järjestövaikuttaja